Nyheter|03 juni 2021

JHBPL ny partner i Centrum för Management i Byggsektorn

Vi är glada och stolta över att Jan Håkansson Byggplanering AB nu blir ny partner i Centrum för Management i Byggsektorn.
CMB är en organisation och stiftelse vars mål är att vara samhällsbyggnadssektorns främsta forum för ömsesidig kunskapsutveckling inom management och ledarskap. CMB samarbetar med branschorganisationer och fackpress. Organisationen består av institutionerna Arkitektur och samhällsbyggnadsteknik samt Teknikens ekonomi och organisation vid Chalmers – samt 70 av marknadens starkaste samhällsbyggnadsaktörer inom privat och offentlig verksamhet, där JHBPL ingår.

Här fortsätter vi att utveckla samhällsbyggnadssektorn
I CMB kommer vi på JHBPL att samarbeta med akademier (främst Chalmers), andra företag och offentliga aktörer för att med forskning, kunskapsutbyte och utbildning utveckla samhällsbyggnadssektorn. Samarbetet kommer att ske i utskott och grupper inom olika fokusområden såsom BIM, digitalisering, stadsutveckling och agil projektledning. Jonas Håkansson och Kristian Holm kommer initialt representera JHBPL och ingå i de två sistnämnda grupperna.

Nätverkande med kunder och partners
Utöver deltagande i utskott och grupper kommer vi ha möjlighet att delta på seminariedagar samt lunch- och frukostmöten. Dessa seminarier och möten ger oss möjlighet att ta del av utvecklingen inom branschen samt träffa och skapa nya kontakter med kunder och samarbetspartners.

 

Läs mer på www.cmb-chalmers.se/om-cmb/